Receptservice: vraag uw eigen recept online aan.

Wij ontvangen veel vragen over de werking van de receptservice. Op deze pagina gaan wij uitgebreid in op de werking ervan.

artsonline

Sildenafil kopen met online-recept (E-recept)

Sildenafil is een receptmedicijn. Dit betekent dat u het alleen kunt kopen als u beschikt over een rechtsgeldig recept, uitgeschreven door een erkend arts. Sildenafil of Viagra zonder recept bestaat daarom niet.

Normaal gesproken krijgt u zo’n recept door naar de huisarts of specialist te gaan die voor u het recept uitschrijft. Vervolgens gaat u zelf met dit recept naar de apotheek om uw medicijn af te halen.

Maar er is een andere manier om het recept te krijgen. In het bestelformulier op deze website zijn een aantal medische vragen opgenomen die u moet beantoorden als u Sildenafil wilt kopen. Dit formulier wordt naar één van de artsen gestuurd die bij ons zijn aangesloten. Deze arts beoordeelt uw aanvraag en maakt voor u het recept. Dit is geen papieren recept, maar een electronisch recept (E-recept). Met één druk op de knop stuurt de arts dit recept naar onze apotheek. Vervolgens wordt uw bestelling naar u verzonden.

Deze nieuwe methode is in veel Europese landen al gemeengoed. In Nederland is de overheid (onder invloed van conservatieve arts- en apothekersorganisaties) zeer terughoudend met deze manier van receptuitgave. Nederlandse artsen is het zelfs verboden om op deze manier voor te schrijven. Dit staat overigens haaks op Europees beleid waarin staat dat deze manier van E-Health juist zoveel mogelijk bevorderd dient te worden!

Toch kunt u gebruik maken van deze mogelijkheid. U heeft als Europees burger namelijk het volste recht om uw eigen arts en apotheker te kiezen, zelfs als deze in het buitenland gevestigd zijn.

Ook het verzenden van receptmedicijnen is volstrekt legaal. Zolang de hoeveelheid redelijkerwijs overeenkomt met uw persoonlijk gebruik, is dit toegestaan. In de ruim 10 jaar dat wij deze service aanbieden is er nog nooit één pakket door de douane tegengehouden of zijn er anderszins problemen op dit gebied geweest.

Kortom: online-pharmacy is veilig, snel en goedkoop.

Wat gebeurt er als de arts geen recept voor u kan uitschrijven?

Het kan zijn dat onze arts het niet verantwoord vindt om een recept uit te schrijven. Dit kan voorkomen indien u bijvoorbeeld medicijnen gebruikt die een contra-indicatie hebben met Sildenafil.

U bent ons in dat geval niets verschuldigd. Heeft u uw bestelling al betaald, dan wordt het volledige bedrag binnen 3 werkdagen op uw rekening terug gestort. (Indien u per creditcard heeft betaald, dan wordt uw kaart uiteraard niet belast.)

 

upstntlogo

Levertijd 1 werkdag met UPS en TNT Express

klok

Bestellingen die voor 12:00 worden opgegeven worden nog dezelfde dag verzonden.

betaal

Veilig online betalen.